Rijbewijskeuring Groot Rijbewijs

Rijbewijsholland

Op zoek naar een keuringsarts voor het vrachtwagenrijbewijs?

Bent u op zoek naar een keuringsarts voor het rijbewijs vrachtwagen? Voor de aanvraag of vernieuwing van uw rijbewijs C of D moet u elke vijf jaar een rijbewijskeuring groot rijbewijs ondergaan. Deze keuring moet worden uitgevoerd door een arbo-gecertificeerde keuringsarts. Bij Rijbewijsholland kunt u terecht voor deze keuringen.

Stappen voor vernieuwing van uw vrachtwagenrijbewijs

Om uw vrachtwagenrijbewijs te vernieuwen of te halen, doorloopt u een aantal stappen. Allereerst vult u een Gezondheidsverklaring in, waarin u vragen over uw gezondheid beantwoordt. Dit formulier is te vinden op de website van het CBR, waar u inlogt met uw DigiD.

Om uw vrachtwagenrijbewijs te vernieuwen, doorloopt u een aantal stappen. Allereerst vult u een Gezondheidsverklaring in, waarin u vragen over uw gezondheid beantwoordt. Dit formulier is te vinden op de website van het CBR, waar u inlogt met uw DigiD.

Afspraak maken voor Rijbewijskeuring groot rijbewijs

Na het indienen van deze verklaring ontvangt u bericht van het CBR. Vervolgens maakt u een afspraak bij een keuringsinstantie naar keuze, zolang deze gecertificeerd is voor de groot rijbewijs-keuring. Nadat u een geschikte keuringsinstantie heeft gevonden, plant u een medische keuring in.

Tijdens de keuring controleert de arts uw gezondheid om te bepalen of u geschikt bent voor veilige deelname aan het verkeer. Dit omvat onder andere een controle van uw ogen, bloeddruk, en de functies van uw armen, benen en rug.

Alle keuringsartsen van Rijbewijsholland werken met ZorgDomein. Na de keuring worden uw resultaten snel en efficiënt naar het CBR gestuurd via dit landelijke systeem. Het CBR beoordeelt of u rijgeschikt bent en stuurt u vervolgens een besluit.

Vernieuwing van uw rijbewijs

Bij een positief besluit kunt u een afspraak maken bij de gemeente voor vernieuwing van uw rijbewijs, zowel persoonlijk als steeds vaker digitaal.

Kosten van de medische keuring

De kosten voor de medische keuring verschillen, maar worden nooit hoger dan de door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgestelde maximale tarieven. Bij Rijbewijsholland zijn de kosten inclusief verschillende services, zoals het invullen van keuringsverslagen en het beantwoorden van vragen van het CBR. Voor een Groot Rijbewijs is dit 69,99

Waar kunt u de medische keuring laten uitvoeren?

Als vrachtwagenchauffeur bent u verplicht elke vijf jaar een rijbewijskeuring groot rijbewijs te ondergaan. Bij Rijbewijsholland voeren wij deze keuring uit, snel, kwalitatief en gemakkelijk.

Plan nu uw afspraak

Plan nu uw afspraak bij een keuringsarts voor het vrachtwagenrijbewijs via onze online planningstool of bel naar 085-040 80 41. In de meeste gevallen kunt u al binnen enkele dagen bij ons terecht.

Afspraak maken voor medische keuring

Picture of Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Rijbewijskeuring is belangrijk voor veilig rijden

Geldigheid Rijbewijskeuring

Geldigheid rijbewijskeuring. Wist u dat de geldigheid van een rijbewijskeuring afhangt van de keuring die u laat uitvoeren? In deze tekst leest u alles over

veilig autorijden met medicatie

Veilig autorijden met Medicatie

Ontdek hoe u veilig kunt rijden met medicijnen. Rijbewijs Holland biedt informatie, regels en begeleiding om uw rijvaardigheid en veiligheid te waarborgen.