KNAF Medische Keuring

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor uw KNAF medische keuring en licentie? Zoek niet verder en kies voor Rijbewijsholland! Wij begrijpen dat het beoefenen van kart- of autosport een passie is en daarom willen we u graag helpen deze passie te vervullen. Onze keuringen worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde KNAF artsen of andere onafhankelijke artsen.

Maak een afspraak

Rijbewijskeuring (B/E) 75+ voor maar 59,- incl. btw

Maak afspraak >

Werkwijze

Daarnaast bieden wij u een snelle en gemakkelijke service voor het verkrijgen van uw KNAF licentie. Bij ons kunt u terecht voor zowel de keuring als de afgifte van uw licentie, zonder dat u hier aparte afspraken voor hoeft te maken. Ook voor het uitvoeren van de verplichte ECG testen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u op een efficiënte en zorgvuldige manier wordt gekeurd en dat uw licentie tijdig wordt verlengd.
 
Bij Rijbewijsholland vinden wij het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van de keuring en de vereisten voor uw KNAF licentie. Daarom staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw favoriete sport, wetende dat uw gezondheid en veiligheid bij ons in goede handen zijn.
 

Wilt u meer informatie over onze KNAF keuringen en licenties? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie. Bij Rijbewijsholland bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service voor al uw keuringsbehoeften. Voor bloedtesten maken wij gebruik van onze collega’s.

 

Dit onderzoek bestaat uit?

Anamnese:

Het bespreken van uw medische voorgeschiedenis aan de hand van de vooraf ingevulde eigen verklaring.

Bloeddrukmeting:

Eventuele hoge of lage waardes in uw bloeddruk worden gemeten.

Oogonderzoek:

Middels een gezichtsveld- en visustest.

Urineonderzoek:

Om stoffen te signaleren die niet in uw urine thuishoren. Zoals een verhoogde Glucose waarde die op onderliggen aandoeningen kan duiden.

Lichamelijk onderzoek:

Eventueel lichamelijk onderzoek.

De juiste documenten meenemen

Wanneer u naar de rijbewijskeuring komt, moet u een aantal documenten meenemen:

  • Rijbewijs: naar de keuring neemt u een geldig rijbewijs mee of andere ID kaart. 
  • Keurformulier van het CBR: voordat u naar de medische keuring gaat, moet u eerst een gezondheidsverklaring rijbewijs, Dit doet u snel en gemakkelijk via de website van het CBR. Na het invullen ontvangt u een aantal formulieren en deze dient u mee te nemen naar de keuring.
  • Potje verse urine: tijdens de keuring wordt uw urine onderzocht op verhoogde waardes van glucose. Dit kan namelijk duiden op eventuele aandoeningen. 
  • Een actueel overzicht van uw medicatievoor de keuringsarts is het belangrijk om te weten welke medicatie u gebruikt. Neem daarom een actueel overzicht mee van uw medicatie. Het overzicht kunt u opvragen bij de apotheek. Twijfelt u? Neem dan contact op met uw huisarts en vraag om advies. 
  • Bril of contactlenzen: draagt u een bril of gebruikt u contactlenzen? Neem deze dan mee (inclusief sterkte van eventuele contactlenzen)

Snel

In de meeste gevallen kunt u al binnen een paar dagen bij een keuringsarts terecht. Na afloop versturen wij uw keuring direct naar het CBR via het digitale platform Zorgdomein.

Goedkoop

Wij willen natuurlijk dat iedereen de kosten kan betalen voor zijn medische keuring. Daarom hebben wij ervoor gekozen om altijd onder de concurrentieprijs te liggen.

Kwalitatief

Rijbewijs Holland werkt uitsluitend samen met BIG-geregistreerde artsen, die werken volgens de regeling eisen geschiktheid 2000.