+31 85 040 8041

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw rijbewijskeuring? Dan is Rijbewijs Holland dé organisatie waar u naar op zoek bent! Onze landelijke dekking zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt, ongeacht waar u zich in het land bevindt.
 
Bij Rijbewijs Holland werken alleen BIG-geregistreerde artsen die zeer ervaren en deskundig zijn. Zij nemen de tijd voor u en zorgen voor een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat een rijbewijskeuring voor sommige mensen spannend kan zijn en daarom stellen wij alles in het werk om u op uw gemak te stellen en uit te leggen wat er precies gaat gebeuren.
U kunt gemakkelijk online een afspraak maken en digitaal afrekenen. Maar als digitaal afrekenen niet lukt, kunt u bij ons op locatie betalen via pin of contant. Bedrijven kunnen ook facturen ontvangen.
 
Wij werken met de modernste technologieën en zenden alle benodigde gegevens digitaal door naar het CBR via ZorgDomein (ZD code). Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over papieren of andere administratieve rompslomp.
 
Bij Rijbewijs Holland kunt u ook in het weekend terecht voor keuringen zonder toeslagen. Onze tarieven zijn transparant en scherp geprijsd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Geen cijfer

Onze klanten behandelen we niet als een cijfer. Wij de juiste service aan onze klanten.

Altijd bereikbaar

Wij zijn bereikbaar elke dag van 10:00 tot 18:00 en via email zijn we 24/7 bereikbaar.

Snel en kwalitatief

We weten hoe druk het leven kan zijn. Daarom zijn de meeste patiënten in minder dan (10)TIEN MINUTEN binnen en buiten.

Visie

Bij Rijbewijs Holland zien wij de groeiende behoefte aan medische en rijbewijskeuringen in Nederland en de EU. Dit wordt veroorzaakt door verschillende maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder de vergrijzing van de samenleving, periodieke keuringen voor beroepschauffeurs en verkeersveiligheid in de EU.
 
Onze visie is om hoogwaardige en professionele keuringen aan te bieden aan onze klanten. Wij begrijpen de werkdruk van huisartsen en zijn er om patiënten door te verwijzen en te ondersteunen bij wijzigingen in hun medische gezondheid, ongeacht hun leeftijd. Bij Rijbewijs Holland zijn wij toegewijd aan het leveren van onze diensten tegen scherpe en transparante tarieven en begrijpen wij het belang van kostenbewustzijn voor onze klanten.

Missie

Bij Rijbewijs Holland vinden wij het belangrijk dat u veilig en verantwoord de weg op gaat. Onze missie is om u te voorzien van deskundige en betaalbare rijbewijskeuringen. Wij werken volgens de hoogste medische en ethische normen en streven naar snelle service, toegankelijkheid, zorgvuldigheid, kwaliteit, transparantie, respect en vertrouwen.

Onderscheiden ons van andere partijen door:

Persoonlijke benadering

  • Bij Rijbewijs Holland staat persoonlijke aandacht en benadering centraal. Wij begrijpen dat het behalen of verlengen van een rijbewijs voor veel mensen belangrijk is en kunnen ons goed inleven in uw situatie. Onze artsen nemen ruim de tijd om u te keuren en alle benodigde informatie te verstrekken.

Betaalbare tarieven

    • Bij Rijbewijs Holland hanteren wij betaalbare tarieven voor onze rijbewijskeuringen. U betaalt een vast bedrag voor de keuring en bij eventuele aanvullende vragen of consulten blijft u binnen het afgesproken tarief. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is.

Deskundige expertise

  • Bij Rijbewijs Holland hebben we een team van gespecialiseerde BIG-geregistreerde artsen met jarenlange ervaring in diverse vakgebieden. Onze artsen worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de medische keuringen.

Open en betrouwbaar

      • Bij Rijbewijs Holland kunt u vooraf digitaal afrekenen via onze website, maar ook ter plaatse afrekenen middels pin of contant. Voor bedrijven bieden we ook de mogelijkheid om facturen te ontvangen. Uw betaling of factuur wordt nauwkeurig geregistreerd en u ontvangt altijd een bon of factuur als bewijs van betaling.

Breed netwerk en samenwerkingen

    • Rijbewijs Holland werkt samen met diverse partners en organisaties, waaronder ledenorganisaties, thuiszorginstellingen, vakbonden en bedrijven. Wij kunnen daardoor een breed scala aan diensten aanbieden en hebben toegang tot een netwerk van medische experts en gecertificeerde arboartsen. Zo kunnen wij u altijd de beste zorg en begeleiding bieden.