Rijbewijskeuring Breda

Locatie

Speelhuislaan 173,

4815CD Breda

Contact

Phone : 085-0408041

Email : info@rijbewijsholland.nl

Openingstijden

MAA-ZON 10:00 – 18:00

ENKEL OP AFSPRAAK

Gratis Parkeren 

Elektrische Laden

WC

 

Maak afspraak >
Volg ons

Rijbewijskeuring aan huis

Is uw gezondheid niet optimaal en kunt u niet naar onze nabijgelegen locatie komen? Dan bieden wij de mogelijkheid om in overleg een rijbewijs- of medische keuring bij u thuis of in uw (thuis)zorgcentrum te regelen.

Keuren bij u op het bedrijf

Wij verzorgen rijbewijskeuringen op locatie bij transportbedrijven, rijscholen voor groot rijbewijzen en code 95-opleidingen.

Wij keuren op locatie vanaf 10 personen

Spoed Rijbewijskeuringen

Wij bieden dagelijkse Spoedkeuringen aan op verschillende locaties door Nederland.

Neem telefonische of via de mail contact met ons op voor het inplannen van een Spoed keuring

Diensten Keuringsarts Breda

Nu kunt u bij RijbewijsHolland terecht voor een Rijbewijskeuring Breda. In diverse situaties is een rijbewijskeuring verplicht. Dit geldt bijvoorbeeld als u 75 jaar of ouder bent en uw rijbewijs wilt vernieuwen, als u een groot rijbewijs of taxipas aanvraagt of vernieuwt, of als u valt onder de cao Besloten Busvervoer. Voor een professionele medische keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren experts begeleiden u stap voor stap door het proces. Wacht niet langer en maak een afspraak bij onze keuringsarts in Amsterdam-Noord. Wij staan klaar om u snel en efficiënt te keuren.

75+ Keuringen

Is uw leeftijd boven de 75 jaar en nadert de vernieuwing van uw rijbewijs? Een noodzakelijke stap voor deze verlenging is de verplichte medische keuring. Voor het plannen van een afspraak bij ons rijbewijskeuringsbureau in Breda, is het standaard dat u het keuringsverslag van het CBR meeneemt. Dit officiële verslag is verkrijgbaar via het CBR. Indien u dit verslag nog niet heeft, bent u desondanks welkom voor de keuring. In geval van een dringende last-minute keuring, bieden wij tevens de optie van een spoedkeuring aan. Dit garandeert een snelle en efficiënte keuring. U bent welkom bij rijbewijskeuring Breda!

Groot Rijbewijs Chauffeurs

Bent u in het bezit van een C- of D-rijbewijs en overweegt u verlenging of aanvraag? In beide gevallen is een medische keuring essentieel. Onze gespecialiseerde keuringsartsen zijn gecertificeerd voor deze specifieke keuringen. Indien u al een groot rijbewijs heeft en verlenging nadert, adviseren wij tijdig een medische keuring aan te vragen. Mocht een last-minute keuring vereist zijn, bieden wij tevens spoedkeuringen aan. Zo verzekert u een tijdige keuring en voorkomt u het risico van een verlopen rijbewijs.

Taxipas keuring

Of u nu reeds als taxichauffeur werkzaam bent of de ambitie hebt om er een te worden, een geldige taxipas of chauffeurskaart is van essentieel belang. Bij het aanvragen of vernieuwen van deze documenten is een medische keuring verplicht. Ook indien u de intentie heeft om taxichauffeur te worden, bieden wij spoedkeuringen aan voor het verkrijgen van uw taxipas of chauffeurskaart.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Bent u actief als chauffeur van een touringcar of valt u onder de cao Besloten Busvervoer? Dan is het wettelijk verplicht om elke vijf jaar een medische keuring te ondergaan. Dit geldt eveneens indien u in dienst komt als touringcarchauffeur. Voor deze belangrijke keuring bieden wij tevens de mogelijkheid om een spoedkeuring aan te vragen, om ervoor te zorgen dat uw werkzaamheden ongestoord kunnen doorgaan.

Medische Keuring

Indien u jonger bent dan 75 jaar en op de gezondheidsverklaring van het CBR een positieve vraag met 'ja' heeft beantwoord, is een noodzakelijke stap voor de verlenging van uw rijbewijs een medische keuring. Deze vereiste geldt eveneens wanneer er wijzigingen zijn opgetreden in uw gezondheidstoestand. Bij Rijbewijsholland staan wij klaar om u deskundig te begeleiden gedurende het gehele proces van de medische keuring.

Combikeuring

Indien u in het bezit bent van meerdere keuringsverslagen van het CBR, of als naast uw taxipas- of touringcarchauffeurskeuring ook een keuring voor het CBR vereist is, kunt u opteren voor een gecombineerde keuring. Het invullen van meerdere keuringsverslagen vergt meer inspanning van de arts en daarom is er ook meer tijd nodig. Ook voor de Combikeuringen bieden wij spoedkeuringen aan. U bent welkom bij rijbewijskeuring Breda.

Maak afspraak >